Hoe kunt u helpen?

Bent u op zoek naar een manier om u in te zetten voor de dieren van Bosnië? Dat kan nu. Op veel verschillende manieren. Of u nu wilt helpen met geld, of juist met vrije tijd, of misschien wel met spullen die u in huis heeft en niet gebruikt. We geven hieronder meerdere suggesties, aan u de keus. En komt u er toch nog niet uit, of heeft u andere ideeën, dan kunt u ze uiteraard altijd kwijt op info@stichtingdierenopvangbosnie.nl.

Stichting Dierenopvang Bosnië is afhankelijk van haar donateurs.

Voor directe donaties kunt u gebruik maken van het onderstaande rekening nummer:

NL 59 INGB 0009 4746 94 tnv Stichting Dierenopvang Bosnie

•  Laat een cadeaubon maken om weg te geven, en doe een donatie namens de ontvanger.

• Kijk eens in onze shop, we hebben heel veel leuke aanbiedingen.
  • Tijd over? Misschien kunt u ons steunen als vrijwilliger.

• Wij zamelen goederen in, u kunt ons daarmee helpen.

• Spaar Airmiles voor de dieren in Bosnië.

• Wij hebben leuke spaarpotjes voor op een balie bij dierenarts, trimmer of in een dierenspeciaalzaak.

• Met het verzamelen van cartridges en oude telefoons helpt u ons ook

• Oud geld in de kast liggen? Wij zijn er blij mee.

• Schenk gunstig via een periodieke schenking.

• Neem de dieren in Bosnië op in uw testament, wij helpen u graag als u dit overweegt.

Eeuwig dankbaar

Voor alle steun en hulp die wij iedere keer weer ontvangen van alle donateurs, supporters, inzamelaars, fans, aanhangers, volgers, dierenvrienden en alle anderen die ons helpen onze doelen te bereiken:

BEDANKT!!