Naam: Fanny

Geslacht: teef, gesteriliseerd

Leeftijd: 4,5 jaar

Formaat: klein

Gewicht: 5,5 kilo

Kruising: onherleidbaar

Herkomst: Bosnië

Kan alleen thuis zijn: Ja

Kan met kinderen: Oudere kinderen zijn geen probleem

Kan aan de riem lopen: Ja. Ze heeft een flink tempo, maar ze trekt niet

Zindelijk: Fanny is zindelijk en geeft het goed aan als ze haar behoefte moet doen

Kan in de auto: Ja

Kan met katten: Nee

Verblijfplaats: Kerkdriel

Fanny is een heel lief, knuffelig en erg schattig hondje van 4 ½ jaar. Ze is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en weegt 5.5 kg.
Fanny houdt van een goede wandeling, een paar keer per dag, het liefst in de natuur waar er veel te snuffelen is. Ze is een heel stabiel zelfverzekerd hondje. Ze loopt goed aan de lijn en heeft een flink tempo maar trekt niet, daarbij vergeet ze niet om te snuffelen.

Als ze een andere hond tegenkomt blaft ze wel, maar is prima te corrigeren. Ze loopt nu nog aan de lange lijn, maar bij het gastgezin wordt geoefend met los laten lopen. Ze zal natuurlijk altijd eerst aan de nieuwe eigenaar en de nieuwe omgeving moeten wennen.

Het gastgezin heeft een tuin en daar verblijft ze graag in, vooral als het zonnetje schijnt is ze graag buiten. Deze knappe dame is helemaal zindelijk en ze geeft het overdag aan als ze naar buiten moet, ze loopt dan naar de achterdeur. Ze ligt ‘s nachts en overdag als het gastgezin weg is met de andere honden in huis. Ze maakt niets kapot en ligt rustig in haar mandje als er niemand thuis is.

Ze speelt heel goed in haar eentje met knuffels en hersenwerk spelletjes voor honden vindt ze helemaal geweldig. Ze is daar zelfs heel goed in en ze heeft vlug door hoe het moet om de snoepjes eruit te krijgen. Ze doet dit op een rustige manier.

Fanny is in principe sociaal naar andere honden maar als ze opdringerig zijn dan vindt ze daar wat van en geeft dat aan. Katten is ze in huis niet gewend. Buiten wil ze er achteraan als de kat gaat rennen.

Grotere kinderen vindt ze lief en die kunnen haar prima aaien. Visite vindt ze fantastisch, die kunnen haar aaien en knuffelen. Volwassenen zijn altijd leuk en gezellig vindt Fanny. Kleine kinderen is niet bekend hoe ze daarop reageert.

Met de auto gaat ze een paar keer per dag mee naar een buitengebied, en dat gaat uitstekend. Ze gaat dan rustig liggen.

Er is een bijzonder ding bij dit leuke teefje. Ze heeft ooit (onbekend wanneer en hoe) een hele kleine opening in haar wang opgelopen. Fanny heeft er geen last van, het is niet pijnlijk of vervelend voor haar. Ze heeft er absoluut geen last van. Dit gaatje gaat niet meer dicht daardoor loopt er een enkele keer wat speeksel uit. Dat is amper zichtbaar maar haar haren op haar wang worden dan wat nat. Het gastgezin dept dat dan droog. In de nacht komt er amper vocht uit want dan is de speekselproductie veel minder.

Fanny is een kleiner formaat hondje. Ze past gemakkelijk in een fietsmandje achterop en bij het gastgezin wordt daar dan ook al mee geoefend. Fanny is een trouw, ontzettend lief, speels en knuffelig hondje. Een top maatje voor haar eigenaar.

Denkt u nou de perfecte nieuwe eigenaar te zijn voor deze lieverd stuurt u dan een UITGEBREIDE MAIL inclusief foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Fanny die in Kerkdriel verblijft.