Naam: Cuna

Geslacht: teef, gesteriliseerd

Geb.datum: 1 september 2020

Schofthoogte: 29 cm

Gewicht: 13 kilo

Kruising: onherleidbaar

Herkomst: Bosnië

Kan alleen thuis zijn: Ja, maar moet nog wel opgebouwd worden. Cuna wil niet in een dichte bench

Kan met kinderen: Met kinderen vanaf 10 jaar gaat het prima

Kan aan de riem lopen: Ja, maar loopt nu alleen nog op rustige plekken

Zindelijk: Cuna doet haar behoeftes netjes buiten. Dat ze dit ook tijdens het uitlaten moet doen is nog niet helemaal duidelijk

Kan in de auto: Ja

Kan met katten: Niet bekend

Verblijfplaats: Nunspeet

Cuna is een heel blij, klein, maar potig hondje . Ze is super enthousiast en vrolijk. Ze heeft een lichte voorkeur voor vrouwen. Veel mannen vindt ze aardig, maar sommige mannen vindt ze wat spannend. Ze is voor het grootste deel opgegroeid in het asiel in Bosnië waar ze samenleefde met heel veel andere honden. Toen ze 6 maanden oud was is ze in het asiel terechtgekomen. Sinds 7 februari is ze samen met Lara in de opvang in Nunspeet en daar leert ze de beginselen van het huishond zijn. Ze kan een tijdje alleen zijn. Ze loopt korte afstanden op rustige plekken mee aan de riem. Dit moet nog wel opgebouwd worden. Qua zindelijkheid doet ze niets in huis, maar op de opvanglocatie heeft ze net als in Bosnië een buitenterrein tot haar beschikking en doet daar haar behoeftes.

Cuna is een enorme knuffelkont en kruipt het liefst in of bovenop je. Ze is kort op de pootjes, maar vergis je niet in haar sterke achterhand. Ze heeft billen waar menig bergbeklimmer jaloers op zou zijn en ze kan dan ook heel goed klimmen. Eigenlijk is dat het enige nadeel van Cuna, want daardoor klimt ze gemakkelijk over een hekje heen om bij je te zijn of om op avontuur te gaan. Voor de rest is Cuna een superknap, grappig en superlief must-have-hondje.

Indien je een gouden mandje hebt staan voor Cuna, vul dan onderstaand formulier in.